stiga stiga stiga stiga stiga 340 pwx

Ny STIGA Park 340 PWX med 100 cm combi QF klipperbord er den ideelle partner til store plæner, der skal klippes ofte.
Pris 47995 kr incl moms

Hjertet i denne maskine er en højtydende, helt ny 2-cylindret STIGA-motor med en effekt på 586 cm³. 4-hjulstrækket sikrer et fremragende greb i selv meget ujævnt terræn, mens den pedalbetjente hydrostatiske transmission gør det lettere at tilpasse hastigheden. Park 340 PWX har 50/50-knækstyring, hvor baghjulene altid følger forhjulenes spor, og den nye hydrauliske servostyring giver en jævn og nem manøvrering. Maskinens bagende følger nøjagtigt i forendens spor, så føreren kan koncentrere sig om det område, der skal klippes, uden at skulle bekymre sig om skader på bagenden. Komforten sikres med et betjeningspanel praktisk placeret i siden, et justerbart polstret sæde, forlygter og elektrisk justering af klippeaggregatet, så klippehøjden kan indstilles på få sekunder, mens motoren kører, og føreren sidder komfortabelt i sædet. Park 340 PWX kan bruges sammen med et Combi-klippeaggregat fra 95 til 125 cm med Quick Flip-system. Alle klippeaggregater kan anvende både Multiclip-funktion og bagudkast.

Vejl pris 3100 kr incl moms
Tilbudspris 2500 kr incl moms

STIGA Combi 48 SVQ har en klippebredde på 46 cm og en opsamler på 60 liter, der indikerer, når den er fuld. Plæneklipperen har et klippeskjold af stål og er udstyret med en pålidelig 166 cm³ STIGA-motor med en nettoeffekt på 2,60 kW ved 2900 o/min. Et praktisk håndtag gør det nemt at justere plæneklipperens kørehastighed. Combi 48 SVQ giver dig mulighed for at vælge mellem 4 forskellige klippemetoder: Opsamling, sideudkast, bagudkast og Multiclip, hvor afklippet findeles og spredes på græsset som naturlig plænegødning. Klippehøjden kan justeres centralt i 6 forskellige niveauer fra 22 til 80 mm med et håndtag. De store (280 mm) baghjul gør plæneklipperen nem at manøvrere i ujævnt terræn. Deflektor til sideudkast og Mulitclip-indsats medfølger. Opsamleren er nem at montere på maskinen og er udformet, så du undgår at spilde afklip, når den fjernes.

Vejl pris 2795 kr incl moms
Tilbuds pris 2500 kr incl moms

Stiga Multiclip 47 SQ er specielt designet til Multiclip, hvor græsafklippet findeles og spredes på jorden, så det kan genbruges som naturlig plænegødning – og har en klippebredde på 45 cm og central klippehøjdejustering, der gør det muligt at justere klippehøjden i 5 forskellige niveauer fra 31 til 80 mm. Denne selvkørende maskine drives af en pålidelig, højtydende 139 cm³ STIGA-motor med en nettoeffekt på 2,2 kW ved 2900 o/min. Det ergonomiske styr har soft grip, som giver større brugerkomfort. Det praktiske løftehåndtag gør det nemt at transportere maskinen. Multiclip 47 SQ kan også anvende klippemetoden sideudkast ved hjælp af den medfølgende deflektor.

Makita DUR365UZ Makita DUR365UZ Makita DUR365UZ Makita DUR365UZ Makita DUR365UZ Makita DUR365UZ

Makita DUR365UZ

  • Miljøvenlig
  • Ekstremt støj- og vibrationssvag
  • 3 elektriske hastigheder
  • Leveres uden batterier og lader
  • Klinge

Pris 2595 kr incl moms